maanantai 15. joulukuuta 2014

Salaisessa tehtävässä Vila ja JazzyEhdinkin tämän klipin postailla jo Facebookin puolelle, mutta jos joku sattuu seuraamaan meidän touhuja tämän välityksellä niin isketään koulujuttu pienine taustoineen myös tänne!

Mulla on siis juuri loppumassa liikkuvan kuvan kurssi, jonka lopputehtävänä oli kuvata ja editoida mahdoton tapahtuma. Tuli tovi hakattua päätä seinään kun ideaa ei löytynyt sitten minkään moista. Ainoa ajatus oli että Vilan pako voisi toimia hyvin osana videota. Jazzy taas oli oiva kumppani tähän touhuun (koska miksi tehä asioita helposti: valitaan roolisuorituksiin 8v ja 8kk koirat) ja ei kun improvisoiden kuvaamaan! Alkuperäinen idea vähän muuttui matkan varrella, mutta lopputulos on vallan jees.

Hyvää joulua!

2 kommenttia:

  1. Oon lukenu sun blogia muutaman vuoden (oisko loppuvuodesta '11) ja tää on kyllä lempparein koirablogi!(: Muistui tuossa mieleen, että tajusin vasta keväällä Kangasalan mätsärissä (, jossa olit tuomaroimassa), että käytiin samaan aikaan ylä-astetta ja taisi olla samoja valinnaisiakin.. Tärkeä info!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, vähän inhottaa kun tietää että joitakin lukijoita on ja päivitystahti on tämä.. :D Mutta huhhuh, jännä kuulla tuo, maailma on pieni (:

      Poista